Teamavia.com

Charter Flights, Online Reservations, Airline Tickets

Технологии

Основни изисквания

Teamavia.com е модерна резервационна система, която предлага възможности за търсене и резервиране на чартърни самолетни билети онлайн. Тя комбинира полети от различни самолетни компании — както чартърни, така и редовни — и предлага специално разработен интерфейс за резервиране.

В допълнение, проектът предлага административна част за управление и извличане на различни доклади и друга бизнес информация. Удобна клиентска част за преглед на лични данни и резервации също е предвидена.


По пътя към решение

В търсене на решение екипът ни срещна много предизикателства. В проекта участваха международни екипи, което увеличи усилията, необходими за правилната координация. Интеграцията на решения на трети производители допълнително усложни проекта. Ето и някои от основните предизвикателства, с които екипът ни се сблъска:

  • Комбинация на данни от различни източници — информацията за налични дестинации и техните цени е децентрализирана. Много от предлаганите дестинации налагат връзката с резервационни системи на трети производители.
  • Промени в обхвата на проекта — с постоянно променящата се ситуация на пазара, клиентът направи няколко отклонения от оригиналния обхват на проекта.
  • Усложнен процес на взимане на решенията — изграждането на гъвкава система, която комбинира полети от различни източници и все пак предлага удобен начин за гарантирано резервиране и безналично плащане, е трудна задача. Клиентът трябваше да провежда дълги дискусии, понякога директно на най-високо равнище, което от своя страна отнема доста време и води до непоследователен начин на работа.

Резултатите

Резултатът е уеб сайт от най-ново поколение, който е създаден специално за чартърни полети. Резервационната система предлага интуитивен дизайн, който дава възможност на клиентите да открият най-добрите предложения само с няколко клика на мишката. Системата е свързана с редица партньори и доставчици чрез автоматизиране XML интерфейси. Това добавя голямо разнообразие от дестинации, обединени в обща платформа.

Портал за отворени данни

Open Data Portal

Проектът е насочен към цялостното подобряване на процесите, свързани с поддържането и публикуването на обществено достъпна информация в отворен формат за повторна употреба.

Още

www.work&log.com

www.work&log.com

Платформата work&log автоматизира процесите по събиране на информация за работното време и извършването на детайлен бизнес анализ, както по отделни проекти, така и в съпътстващите дейности.

Още

Локатор БГ

Locator BG

Проследяващата система „Локатор“ бързо се превърна в ценен партньор на редица български компании, предлагайки лесен достъп, проследяване в реално време и контрол.

Още

Империал Травел

Imperial Travel

Империал Травел е доказана туристическа агенция в Руската Федерация и изборът на хиляди клиенти. Нашата онлайн система за резервации поддържа множество от процесите там.

Още

Teamavia.com

Teamavia.com

Teamavia.com е нова услуга за резервации на чартърни и редовни самолетни билети. Иновативният дизайн на търсачката беше разработен специално за чартърни полети.

Още

ASSD Channel Manager

ASSD Channel Manager

ASSD Channel Manager препраща автоматично информацията за цени и наличности във вашия хотел на над 30 резервационни портала в Интернет. Продажби!

Още

Проследяване на МПС

Vehicle Tracking App

Това удобно допълнение към платформата за GPS проследяване на Локатор БГ поставя информацията за целия автопарк директно в джоба ви.

Още

Теленор Автопарк

Telenor Autopark

Теленор Автопарк е решение за следене и контрол на фирмения Ви автопарк в реално време. Решението е базирано на съществуваща технология, която ние сме разработили за подобни продукти. Решението е интегрирано директно в Теленор Бизнес Портал за максимално улеснение на потребителите.

Още
Copyright 2021 © Finite software systems. All rights reserved.