Локатор БГ

GPS Tracking, Fleet Management, Telematics

Технологии

Проследяване на МПС

Локатор БГ предлага услуги за GPS проследяване чрез своята онлайн платформа. Автомобилите се оборудват с GPS проследяващи устройства, които постоянно следят работата на автомобила и неговата позиция. Тази информация се изпраща чрез GSM мрежи от цял свят към специален център за данни. Там информацията се обработва и съхранява дългосрочно, с цел изготвянето на различни бизнес доклади.


Обем Данни

Едно от основните предизвикателства беше да обработим огромните количества информация, които постъпват от хилядите движещи се автомобили. Всички входящи връзки се обработват едновременно и информацията се записва в база данни. Отделно приложение обработва постъпващите съобщения непрекъснато, гарантирайки че не изминават повече от 0.2 секунди между постъпването на съобщението и момента, в който то е достъпно за крайни потребители.

Портал за отворени данни

Open Data Portal

Проектът е насочен към цялостното подобряване на процесите, свързани с поддържането и публикуването на обществено достъпна информация в отворен формат за повторна употреба.

Още

www.work&log.com

www.work&log.com

Платформата work&log автоматизира процесите по събиране на информация за работното време и извършването на детайлен бизнес анализ, както по отделни проекти, така и в съпътстващите дейности.

Още

Локатор БГ

Locator BG

Проследяващата система „Локатор“ бързо се превърна в ценен партньор на редица български компании, предлагайки лесен достъп, проследяване в реално време и контрол.

Още

Империал Травел

Imperial Travel

Империал Травел е доказана туристическа агенция в Руската Федерация и изборът на хиляди клиенти. Нашата онлайн система за резервации поддържа множество от процесите там.

Още

Teamavia.com

Teamavia.com

Teamavia.com е нова услуга за резервации на чартърни и редовни самолетни билети. Иновативният дизайн на търсачката беше разработен специално за чартърни полети.

Още

ASSD Channel Manager

ASSD Channel Manager

ASSD Channel Manager препраща автоматично информацията за цени и наличности във вашия хотел на над 30 резервационни портала в Интернет. Продажби!

Още

Проследяване на МПС

Vehicle Tracking App

Това удобно допълнение към платформата за GPS проследяване на Локатор БГ поставя информацията за целия автопарк директно в джоба ви.

Още

Теленор Автопарк

Telenor Autopark

Теленор Автопарк е решение за следене и контрол на фирмения Ви автопарк в реално време. Решението е базирано на съществуваща технология, която ние сме разработили за подобни продукти. Решението е интегрирано директно в Теленор Бизнес Портал за максимално улеснение на потребителите.

Още
Copyright 2021 © Finite software systems. All rights reserved.