Империал Травел

API, Tickets, On-line payment

Технологии

Преглед

Империал Травел е доказан туристически агент в Руската Федерация, предлагащ голямо разнообразие от туристически дестинации. Един от основните фокуси на компанията са чартърните полети. Предлагайки повече от 20 дестинации в 5 различни държави, Империал Травел се обърна към нас в търсене на решение за онлайн продажби.


Основни предизвикателства

По време на работа нашият екип се сблъска с редица предизвикателства. Ето и някои от най-важните:

  • Изграждане на решение, което може да се вгражда в съществуващи уеб страници чрез JavaScript API.
  • Поддръжка на cross-domain AJAX и управление на потребителски сесии.
  • Изграждане на сложна система за Yield и Revenue мениджмънт.
  • Създаване на цялостно решение за административно управление на дестинации, полети, наличност и ценова информация.
  • Интегриране на няколко различни доставчици на платежни услуги.

Резултат

Използвайки нашите изпитани софтуерни компоненти и доказан framework, нашият екип успя да достави работещо решение за по-малко от 6 месеца. След първоначалния старт на системата, Империал Травел успя да продаде голямо количество самолетни билети още през първите няколко седмици. Абсолютен успех!

Портал за отворени данни

Open Data Portal

Проектът е насочен към цялостното подобряване на процесите, свързани с поддържането и публикуването на обществено достъпна информация в отворен формат за повторна употреба.

Още

www.work&log.com

www.work&log.com

Платформата work&log автоматизира процесите по събиране на информация за работното време и извършването на детайлен бизнес анализ, както по отделни проекти, така и в съпътстващите дейности.

Още

Локатор БГ

Locator BG

Проследяващата система „Локатор“ бързо се превърна в ценен партньор на редица български компании, предлагайки лесен достъп, проследяване в реално време и контрол.

Още

Империал Травел

Imperial Travel

Империал Травел е доказана туристическа агенция в Руската Федерация и изборът на хиляди клиенти. Нашата онлайн система за резервации поддържа множество от процесите там.

Още

Teamavia.com

Teamavia.com

Teamavia.com е нова услуга за резервации на чартърни и редовни самолетни билети. Иновативният дизайн на търсачката беше разработен специално за чартърни полети.

Още

ASSD Channel Manager

ASSD Channel Manager

ASSD Channel Manager препраща автоматично информацията за цени и наличности във вашия хотел на над 30 резервационни портала в Интернет. Продажби!

Още

Проследяване на МПС

Vehicle Tracking App

Това удобно допълнение към платформата за GPS проследяване на Локатор БГ поставя информацията за целия автопарк директно в джоба ви.

Още

Теленор Автопарк

Telenor Autopark

Теленор Автопарк е решение за следене и контрол на фирмения Ви автопарк в реално време. Решението е базирано на съществуваща технология, която ние сме разработили за подобни продукти. Решението е интегрирано директно в Теленор Бизнес Портал за максимално улеснение на потребителите.

Още
Copyright 2021 © Finite software systems. All rights reserved.