Imperial Travel

API, Tickets, On-line payment

Технологии

Преглед

Империал Травел е доказан туристически агент в Руската Федерация, предлагащ голямо разнообразие от туристически дестинации. Един от основните фокуси на компанията са чартърните полети. Предлагайки повече от 20 дестинации в 5 различни държави, Империал Травел се обърна към нас в търсене на решение за онлайн продажби.


Основни предизвикателства

По време на работа нашият екип се сблъска с редица предизвикателства. Ето и някои от най-важните:

  • Изграждане на решение, което може да се вгражда в съществуващи уеб страници чрез JavaScript API.
  • Поддръжка на cross-domain AJAX и управление на потребителски сесии.
  • Изграждане на сложна система за Yield и Revenue мениджмънт.
  • Създаване на цялостно решение за административно управление на дестинации, полети, наличност и ценова информация.
  • Интегриране на няколко различни доставчици на платежни услуги.

Резултат

Използвайки нашите изпитани софтуерни компоненти и доказан framework, нашият екип успя да достави работещо решение за по-малко от 6 месеца. След първоначалния старт на системата, Империал Травел успя да продаде голямо количество самолетни билети още през първите няколко седмици. Абсолютен успех!

Локатор БГ

Locator BG

Проследяващата система „Локатор“ бързо се превърна в ценен партньор на редица български компании, предлагайки лесен достъп, проследяване в реално време и контрол.

Още

Империал Травел

Imperial Travel

Империал Травел е доказана туристическа агенция в Руската Федерация и изборът на хиляди клиенти. Нашата онлайн система за резервации поддържа множество от процесите там.

Още

Teamavia.com

Teamavia.com

Teamavia.com е нова услуга за резервации на чартърни и редовни самолетни билети. Иновативният дизайн на търсачката беше разработен специално за чартърни полети.

Още

ASSD Channel Manager

ASSD Channel Manager

ASSD Channel Manager препраща автоматично информацията за цени и наличности във вашия хотел на над 30 резервационни портала в Интернет. Продажби!

Още

Проследяване на МПС

Vehicle Tracking App

Това удобно допълнение към платформата за GPS проследяване на Локатор БГ поставя информацията за целия автопарк директно в джоба ви.

Още

Теленор Автопарк

Telenor Autopark

Теленор Автопарк е решение за следене и контрол на фирмения Ви автопарк в реално време. Решението е базирано на съществуваща технология, която ние сме разработили за подобни продукти. Решението е интегрирано директно в Теленор Бизнес Портал за максимално улеснение на потребителите.

Още
Copyright 2019 © Finite software systems. All rights reserved.