www.work&log.com

Time Tracking & Reporting, Time Management, HR

Технологии

За продукта

Подтикнати от ежедневната необходимост да извършвме, следим и контролираме разработка на софтуер в контекста на множество клиенти, екипи и офиси, създадохме гъвкав инструмент за управление на времето. Платформата work&log автоматизира процесите по събиране на информация за работното време и извършването на детайлен бизнес анализ, както по отделни проекти, така и в съпътстващите дейности.

Освен че предлага изчистен интерфейс за регистриране на работното време, платформата work&log носи и предимствата на автоматизираното превръщане на суровите данни в значими доклади, които могат да се персонализират въз основа на етикети, проекти, описание на задачите и други настройки на потребителя. В допълнение на това, системата позволява поставянето на персонализирани критерии за проследяване на изпълнението, които улесняват вземането на управленски решения, базирани на факти и числа. Събраните исторически данни се обработват и могат да се използват за целите на изготвянето на предложения за бъдеща изработка на сходни задачи.

Проектиран и разработен с цел да отговори на очакванията на различни индустрии и приложения, work&log отговаря на изискванията на разнообразни групи от потребители. Те се простират от работещи на свободна професия, през големи екипи от софтуерни разработчици с диференцирани нива на достъп, чак до постоянно заетите студенти в университета, които биха желали да подобрят уменията си за управление на времето. Потребителите имат възможност да докладват часове в реално време, което е най-лесно чрез задачите с "отворен край" или ръчно да въведат начало и край на всяка задача в края на натоварения работен ден или седмица, а автоматичното напомняне на системата спомага процеса и гарантира винаги навременна информация. Всичко това превръща work&log в незаменим помощник на всеки професионалист или екип, който подхожда с нужния респект към управлението на времето и ефективната работа.

Възможностите за индивидуално настройване на продукта включват създаването на проекти, роли и права, управление на работното време, часови зони на работа, както и индивидуални цветови схеми и графични елементи. За улеснение на планирането, work&log разполага с календари за управление на специални дати, празници, отпуски, болнични и др. Ключов аспект от работата на софтуера е подобряването на прозрачността и отчетността на екипите, увеличавайки продуктивността и прегледността на разхода на работни часове, което допринася за улеснен анализ на печалбата и начисленията.


Основни предимства

Улеснено проследяване
 • Регистрирайте работното време навсякъде и по всяко време;
 • Проследяване с един клик - един клик за начало на проследяването и един за край;
 • Регистрация на работното време в движение чрез уеб базираната платформа, както и офлайн с мобилни приложения (iOS и Android);
 • Проследяване, директно вградено в браузъра;
 • Изчистен дизайн, улесняващ работата на потребителите.
Установете контрол
 • Своевременен достъп до информация относно прогреса на екипа и задачите;
 • Ограничаване на възможността за регистриране на записи със задна дата;
 • Гарантиране на навременни доклади, чрез автоматизирано напомняне и докладване.
Бърз достъп до разнообразна информация
 • Възможност за проверка на твърденията с натискането на бутон;
 • Измерване на ключови показатели, както на дневна, така и на месечна база;
 • Анализ на големи разходи на време, с цел оптимизация на работния процес.
Извличане на маскималното от събраните данни
 • Филтриране, сортиране и групиране на данните според необходимото;
 • Генериране на графики за онагледяване на най-дълго продължаващите проекти и видове задачи;
 • Използване на исторически данни за генериране на оценки за времетраене;
 • Превъзмогване на нуждата от извънреден труд и преразхода.
Разнообразни възможности за персонализиране
 • Гъвкаво настройване на проекти, роли, етикети и др., според необходимото;
 • Управление на отпуск, официални празници, болнични и други отсъствия;
 • Улеснен директен достъп за партньори и клиенти, с цел проследяване на прогреса на техните проекти в реално време;
 • Възможности за персонализиране, чрез добавяне на лого на компанията и различни цветови гами;
 • Възможност за интеграция с външни приложения.

Портал за отворени данни

Open Data Portal

Проектът е насочен към цялостното подобряване на процесите, свързани с поддържането и публикуването на обществено достъпна информация в отворен формат за повторна употреба.

Още

www.work&log.com

www.work&log.com

Платформата work&log автоматизира процесите по събиране на информация за работното време и извършването на детайлен бизнес анализ, както по отделни проекти, така и в съпътстващите дейности.

Още

Локатор БГ

Locator BG

Проследяващата система „Локатор“ бързо се превърна в ценен партньор на редица български компании, предлагайки лесен достъп, проследяване в реално време и контрол.

Още

Империал Травел

Imperial Travel

Империал Травел е доказана туристическа агенция в Руската Федерация и изборът на хиляди клиенти. Нашата онлайн система за резервации поддържа множество от процесите там.

Още

Teamavia.com

Teamavia.com

Teamavia.com е нова услуга за резервации на чартърни и редовни самолетни билети. Иновативният дизайн на търсачката беше разработен специално за чартърни полети.

Още

ASSD Channel Manager

ASSD Channel Manager

ASSD Channel Manager препраща автоматично информацията за цени и наличности във вашия хотел на над 30 резервационни портала в Интернет. Продажби!

Още

Проследяване на МПС

Vehicle Tracking App

Това удобно допълнение към платформата за GPS проследяване на Локатор БГ поставя информацията за целия автопарк директно в джоба ви.

Още

Теленор Автопарк

Telenor Autopark

Теленор Автопарк е решение за следене и контрол на фирмения Ви автопарк в реално време. Решението е базирано на съществуваща технология, която ние сме разработили за подобни продукти. Решението е интегрирано директно в Теленор Бизнес Портал за максимално улеснение на потребителите.

Още
Copyright 2021 © Finite software systems. All rights reserved.