Животът на една софтуерна система

Всяка софтуерна система преминава през различни етапи по време на своя жизнен път. С промяната в очакванията на крайния потребител и новите тенденции — се променят и изискванията към всяка софтуерна система. Най-важното, което трябва да имате предвид, когато става въпрос за разработка на софтуер е, че Промяната е неизбежна!Софтуерните системи изискват постоянно наблюдение, анализ на ефективността, оптимизации и актуализации.


Персонализирана поддръжка

Като наши клиенти, можете да избирате между различни възможности за поддръжка. Ние предлагаме 5/8 поддръжка, която е подходяща за повечето наши клиенти. Ако, обаче, разполагате с критични системи, изискващи поддръжка 24/7 ние можем да ви го предложим. Вашият бизнес има сложен график — никакъв проблем, просто ни се обадете и ще работим заедно по специално създадена за вас оферта.


Защо нас?

Не разполагате с ИТ екип, който да осъществява постоянен мониторинг за състоянието на вашата софтуерна система? Няма проблем — нашият екип може да се намеси и да ви помогне с редица процедури:

  • Мигриране и актуализация на операционни системи — ние ще се погрижим за всички критични актуализации за операционната система на вашия софтуер. Нашите инженери постоянно следят новите тенденции и могат да съдействат за инсталацията на поправки или актуализации за сигурност.
  • Анализ на резултатите — ние следим поведението постоянно вашата софтуерна система. Въз основа на тази информация, можем да предлагаме оптимизации и разширяване на хардуер по прозрачен начин.
  • Съвременни инструменти — като всеки наш клиент вие можете да получите достъп до набор от инструменти, които спомагат по-добрата комуникация с клиентите и възможност за проследяване на всички възникнали въпроси свързани с използването на вашата система. Ние използваме системи за управление на процесите, резервационна система за билети, които гарантират, че вашият екип е постоянно информиран по всички въпроси.
  • Ясни процеси — един много важен аспект от начина ни на работа е да запазим нещата неусложнени и възможно най-прости. Ние използваме недвусмислени и ясни процеси, които са лесни за разбиране и работа.

Copyright 2024 © Finite software systems. All rights reserved.