Екип от професионалисти

Ние споделяме общ стремеж към професионализъм и обичаме да правим нещата по правилния начин. Затова взимаме на работа само най-добрите и концентрираме усилията си, за да задържим нашия персонал в дългосрочен план. С времето успяхме да съберем екип от професионалисти, всеки от които има доказан опит в неговата специалност.


Международни стандарти ISO 9001:2015 и ISO 27001:2013

Ние сме ангажирани с постоянния анализ и подобряване на работните процеси в дружеството. Ето защо нашият екип внедри международно признати стандарти за качество ISO 9001:2015 и информационна сигурност ISO 27001:2013. Прилагането на внедрените стандарти е приоритет на всеки един служител на дружеството. Запознайте се с нашата Политика за Качество и Информационна Сигурност.


Широки познания

Хората, които работят с нас, имат широк спектър от познания. Ние покриваме множество различни сфери на бизнеса и голямо разнообразие от технологии. Именно заради това, ние ще предложим първо най-добрия подход за постигане на целите, преди да пристъпим към същинската работа.


Професионален подход

Ние имаме професионален подход към всеки проект, независимо от неговата бизнес сфера, големина или технология. Ние поставяме тези простички неща преди всичко останало:

  • Ясно дефинирани процеси
  • Улеснена комуникация
  • Фокус върху индивидуалните нужди на клиента

Консултиране и ангажимент

Успешният проект означава много повече от качествена разработка на софтуер. Той означава избор на правилната технология, означава идентифицирането на множество приоритети и не на последно място означава партньор, който да ви покаже пътя към постигането на целите.

Copyright 2024 © Finite software systems. All rights reserved.