Доставяне на съдържание, буквално, до джоба на потребителя

От 2011 година, Финит Софтуер Системс разработва приложения за iOS и Android. Започвайки от най-ранните версии на тези операционни системи, днес нашият екип разполага с богат опит в тези технологии.

Поглеждайки към последните тенденции при разработването на мобилни приложения, както и широката им употреба, да бъдеш част от този пазар става все по-важно с всеки изминал ден. Способността да се доставят съдържание и информация директно до джоба на клиента е от огромно значение на всеки бизнес. Така че въпросът днес стои по следния начин: Вашият бизнес част ли е от този огромен пазар?


Персонализирани решения

Вашето мобилно приложение е вашата дигитална презентация във все по-нарастващия пазар на мобилни устройства. Ето защо е много важно да бъдем креативни, да изразяваме себе си по оригинален начин, но в същото време да отговаряме на всички потребителски очаквания за използваемост и интуитивен дизайн.

След разработването на редица мобилни приложения в миналото, нашият екип е напълно подготвен да работи съвместно с вас за разработването на едно чудесно приложение, което ще ви постави над конкуренцията на пазара.


Защо нас?

Нашата компания може да достави всеобхватно решение за всички ваши софтуерни нужди. Често мобилните приложения разширяват съществуващи такива корпоративни системи и/или се основават на съществуващи уеб услуги. Изборът на партньор като нас, който има опит в различни области на разработване на софтуер може да ви спести време и пари.

Copyright 2022 © Finite software systems. All rights reserved.