Теленор Автопарк

Vehicle Tracking, Fleet Management, GPS Tracking

Технологии

За Теленор

Теленор Груп е утвърден лидер на световния телекомуникационен пазар със 160-годишен опит. Компанията има над 190 милиона абонати, над 33 000 служители и оперира в 13 държави в Европа и в Азия. Теленор Груп притежава също така 33% от руския мобилен оператор VimpelCom, който предлага мобилни услуги в 17 страни.


Партньорство

Теленор започна проучване на нашата компания през 2015 г., търсейки стабилен партньор, който е в състояние да предложи модерно решение за GPS проследяване. Към този момент, нашата GPS технология беше успешно внедрена в повече от 280 компании в ЕС. Интеграцията между двете платформи приключи за по-малко от месец и новият продукт стартира на пазара под името "Теленор Автопарк".


Резултатът

Към момента се радваме на успешно сътрудничество, което носи редица нови услуги в портфолиото на Теленор. Всеки ден все повече клиенти избират Теленор Автопарк за техен доставчик на услуги за GPS проследяване. Разработката на нови възможности продължава и в момента, в старанието ни да предоставим на общите си клиенти едно модерно решение за GPS проследяване и контрол на автопарк.

Портал за отворени данни

Open Data Portal

Проектът е насочен към цялостното подобряване на процесите, свързани с поддържането и публикуването на обществено достъпна информация в отворен формат за повторна употреба.

Още

www.work&log.com

www.work&log.com

Платформата work&log автоматизира процесите по събиране на информация за работното време и извършването на детайлен бизнес анализ, както по отделни проекти, така и в съпътстващите дейности.

Още

Локатор БГ

Locator BG

Проследяващата система „Локатор“ бързо се превърна в ценен партньор на редица български компании, предлагайки лесен достъп, проследяване в реално време и контрол.

Още

Империал Травел

Imperial Travel

Империал Травел е доказана туристическа агенция в Руската Федерация и изборът на хиляди клиенти. Нашата онлайн система за резервации поддържа множество от процесите там.

Още

Teamavia.com

Teamavia.com

Teamavia.com е нова услуга за резервации на чартърни и редовни самолетни билети. Иновативният дизайн на търсачката беше разработен специално за чартърни полети.

Още

ASSD Channel Manager

ASSD Channel Manager

ASSD Channel Manager препраща автоматично информацията за цени и наличности във вашия хотел на над 30 резервационни портала в Интернет. Продажби!

Още

Проследяване на МПС

Vehicle Tracking App

Това удобно допълнение към платформата за GPS проследяване на Локатор БГ поставя информацията за целия автопарк директно в джоба ви.

Още

Теленор Автопарк

Telenor Autopark

Теленор Автопарк е решение за следене и контрол на фирмения Ви автопарк в реално време. Решението е базирано на съществуваща технология, която ние сме разработили за подобни продукти. Решението е интегрирано директно в Теленор Бизнес Портал за максимално улеснение на потребителите.

Още
Copyright 2024 © Finite software systems. All rights reserved.